Vleesgerechten / plat viandes
Varkenswangetjes met Sint Bernardus
Joues de porc au St. Bernard
Ribbetjes met lookboter
Cotes de porc avec l’ail
Lamskroontje met garnituur
La couronne d’agneau avec garniture
Hammetje met champignonsaus
Jambon à la sauce aux champignons
Steak met saus naar keuze
Steak avec sauce de votre choix
Côte a l’os per persoon
Côte a l’os par personne
Filet pur met saus naar keuze
Filet pur avec sauce de votre choix
Vegetarische gerechten / plat végétariens
pastaschotel met fijne groentjes, champignons en pesto
Groenteburger met fijne groeten en pesto
Burger de légumes avec légumes fins et pesto
Kindergerechten / plats pour enfants
Kippennuggets (8st)
Frikandel 1st of 2st en appelmoes
Gebakken kipfilet met appelmoes
Kindersteak met appelmoes
Kinderrib
Kaaskroket 1st of 2 st
Garnaalkroket 1st of 2 st
Slaatjes / Salades
Huisbereide garnaalkroketten
Croquettes de crevettes
Huisbereide kaaskroketten
Croquettes de fromage
Escargot met lookboter
Escargot à l’ail beurre
Slaatje geitenkaas
Salade au fromage de chèvre
Slaatje gebakken kip
Salade au poulet frit
Slaatje gerookte zalm
Salade au saumon fumé
Mergpijpjes
Os à moelle
Slaatje scampi
Salade au scampis
Scampi Maison
Runds Carpaccio
Soepje van grijze garnalen
Visgerechten / Plat de poisson
Op vel gebakken zalm met dille saus / garnalensaus
Saumon cuit avec sauce à l’aneth / aux crevettes
Gebakken paling in hoeveboter
Anguille cuit au beurre de ferme
Paling in de room
Anguile en crème
Paling Rust Roest
Anguille Rust Roest
Paling in het groen
Anguille en vert
Stoofpotje van vis met groene kruiden
Ragoût de poisson aux herbes vertes
Scampi look met fijne groenten
Scampis l’ail aux légumes fins
Alle hoofdgerechten kunnen geserveerd worden met:
Verse frietjes – Puree – Gebakken patatjes
Gratin – Brood – Pasta
Elke dag open vanaf 11 uur
Onze keuken is open van 11 uur 30 tot 14 uur 30 en van 18 uur tot 21 uur 30
Maandag en dinsdag gesloten
Open op feestdagen